Retourneren en Anuleren

Retourbeleid

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

Cadeaubonnen
Downloadbare softwareproducten
Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

Boek met duidelijke gebruikssporen
CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend.
Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of er ontbreken onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De retourkosten zijn gratis voor Nederland m.u.v. de producten in de categorieën Tandoors en Tandoor accessoires.

Voor België geldt, dat de retourkosten voor eigen rekening is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan senzadeal.com geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voordat u een product retourneert, vragen wij u deze bij ons eerst aan te melden. U kunt uw retour melding mailen naar ons: sales@senzadeal.com

Raadpleeg de pagina: verzendkosten voor informatie over de retour kosten.  

U kunt ook gebruikmaken van de onderstaande herroepingsformulier (OPTIONEEL):

Herroepingsformulier downloaden

Nadat u een retour hebt aangemeld, krijgt u van ons de retourinstructies.

Voeg in ieder geval bij uw zending een kopie van de pakbon of factuur van de oorspronkelijke bestelling zodat wij de retour kunnen koppelen naar de juiste order.

Heeft u een pakket ontvangen waarvan de gehele inhoud of een deel ervan beschadigd is? In dit geval kunt u contact met ons opnemen via info@senzadeal.com om de order te retourneren of de kapotte of ontbrekende onderdelen te vervangen.

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op sales@senzadeal.com.

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u dit allemaal heeft gedaan en uw teruggave nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@senzadeal.com.