Wie zijn wij?

Bij Senzadeal.com vindt je een groot aanbod aan producten voor zowel binnen als buitenshuis, of het nu gaat om meubels of huis en tuin decoratie, gereedschap, gezondheid & sport artikelen, accessoires en onderdelen voor voertuigen, huishoudelijke apparaten noem het maar op en wij hebben het in huis. Wij bieden het ook nog eens super goedkoop aan, en alsof dat nog niks is zullen wij ook nog eens zorgen voor een supersnelle levering.

Service

Senzadeal.com biedt service tot op het hoogste niveau. Heb je hulp of advies nodig tijdens het maken van een keuze of ben je toch niet tevreden met een aankoop ? Onze Product Experts helpen je graag staan altijd voor u klaar!

Senzadeal.com gaat tot het uiterste als het gaat om service. Mocht je problemen ondervinden met je product dan staan wij paraat om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, Wij hanteren hierbij verschillende manieren van communiceren wij kunnen jou ondersteunen zowel Telefonisch of via Whatsapp.

Garantie

Afhankelijk van jou product keuze hanteren wij een garantie van minimaal 12 maanden die wel tot 5 jaar kan duren.

Gratis verzending

Wij leveren al onze producten gratis. Wij bieden ook de mogelijkheid om op werkdagen in de avond te laten leveren of een PostNL of DHL punt bij jou in de buurt!

Feedback

Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze producten en service naar een steeds hogere niveau tillen en staan hier bij open al jou feedback. Neem daarom altijd contact met ons op via Info@senzadeal.com indien je jou feedback met ons wilt delen.